Odolné a prispôsobiteľné
drevené debny

Hľadáte spoľahlivý a flexibilný prepravný obal pre priemysel a logistiku? Naše drevené debny sú opakovane použiteľné, vysoko odolné a ekonomicky výhodné. Prispôsobujeme ich podľa vašich potrieb a požiadaviek pre bezpečnú prepravu vášho tovaru.

Naša dlhoročná prax a spolupráca s dodávateľmi z celej Európy nás prezentujú ako spoľahlivého partnera v oblasti výroby obalov. Naše služby sú zamerané na jedinečné potreby zákazníka - od analýzy existujúceho stavu, cez vývoj a konštrukciu obalu až po testovanie vyrobených vzoriek.

Obaly z OSB a preglejky

Obaly z OSB a preglejky, vyrábané na mieru pre vaše špecifické potreby. Robustné a prispôsobiteľné, sú ideálne pre prepravu a skladovanie, vrátane nadrozmerných balení. Výroba obalov na mieru zabezpečuje optimálnu ochranu a manipuláciu s vašim tovarom.

Drevené debny

Drevené debny sú výnimočné svojou univerzálnosťou a prispôsobivosťou. Ideálne pre priemysel a logistiku, s možnosťou výroby na mieru pre konkrétny projekt. Vďaka možnosti zapracovania oceľových prvkov, sú vhodné aj pre nadrozmerné balenia a zariadenia s váhou až 50 ton.

Exportné drevené obaly

Naše exportné drevené obaly pre kontajnerovú prepravu poskytujú robustné a prispôsobiteľné riešenie. S kontajner systémom využijete až 95% priestoru kontajnera, pričom pevnosť a nosnosť sa dá prispôsobiť podľa potrieb prepravy. Znížte svoje náklady a zefektívnite prepravu.

Prečo si vybrať nás?

Sme rodinná firma

Pracujeme rýchlo a spoľahlivo

Máme viac ako 20 ročné skúsenosti

Rozumieme výkresovej dokumentácii

Sme certifikovaná spoločnosť

Rozumieme logistickým procesom

Inovujeme výrobné procesy a technológie

Sme zodpovední, flexibilní a dodržiavame termíny

Komunikujeme vo viacerých cudzích jazykoch

Sme ekologickí a zhodnocujeme odpady

Kontaktujte nás